menu
Greek English Russian

anakainiseis-atokes-doseis

10 Συμβουλές για μικρούς χώρους

10 Συμβουλές για μικρούς χώρους 

Όταν ο χώρος είναι ιδιαίτερα περιορισμένος, είναι σημαντικό να βελτιστοποιήσετε κάθε γωνιά. Εδώ υπάρχουν 10 κανόνες που αν  ακολουθηθούν θα δείτε ευχάριστα αποτελέσματα.

1.    Βρείτε οτιδήποτε είναι περιττό και ξεφορτωθείτε. Η απαλλαγή από τα πολλά αντικείμενα θα ανακουφίσει το χώρο

2.    Χρησιμοποιήστε στη χωροθέτηση, το χώρο στα ψηλά σημεία των τοίχων.

3.    Στοιβάξτε τα πράγματα. Η τάξη και η τακτοποίηση δείχνουν τα σπίτια μεγαλύτερα .

4.    Βρείτε έναν καλό μαραγκό για προσαρμόσει έπιπλα σύμφωνα με τα μέτρα σας. Οι τιμές τους πλέον, δεν θα είναι απαραίτητα υψηλότερες από εκείνες ενός καταστήματος ετοίμων επίπλων.

5.    Ζητήστε τη συμβουλή ενός διακοσμητή, έστω και μόνο για να βεβαιωθείτε για τις επιλογές σας. Μπορεί να προσφέρει πολύτιμες ιδέες για ένα μικρό ποσό.

6.    Τα πολυλειτουργικά έπιπλα ευνοούν την κατάσταση .

7.    Προτιμήστε μπάνιο με ντουζιέρα και όχι με μπανιέρα. Θα κερδίσετε επιπλέον χώρο

8.    Προτιμήστε τα φωτεινά χρώματα, ανοιχτό ξύλο, ανοιχτό χρώμα τοίχου.

9.    Επιλέξτε να φωτίσετε με ειδικό φωτισμό όποια εσοχή δεν μπορείτε να αποφύγετε. Το αποτέλεσμα είναι εμφατικά αποτελεσματικό και διακριτικό. Προσθέστε μερικά επιπλέον φώτα για να κάνουν την ατμόσφαιρα πιο ζωντανή.

10.  Εγκαταστήστε καθρέφτες. Δημιουργούν μια διευρυνόμενη επίδραση σε περίπτωση που δεν αντανακλούν μια κορεσμένη με πράγματα περιοχή.

small living room tidy

cost-form2

Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

anakainiseis-atokes-doseis

address Βοσπόρου 32, Πεύκα, Θεσσαλονίκη | email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | telephone 2310 676 480 | fax 2310 449 224 | mobile 697 855 7777