menu
Greek English Russian

anakainiseis-atokes-doseis

call-us2

Πρόσφατα Έργα

Νέες ανακαινίσεις Φεβρουάριος 2017

      Το Φεβρουάριο η Open Plan ανέλαβε και ξεκίνησε εργασίες ανακαίνισης σε διαμέρισμα στην οδό Χαλκιδικής.

gycosanida se toixo

Περισσότερα...

Ιανουάριος 2017

        Το μήνα Ιανουάριο η OpenPlan ξεκίνησε μια νέα ανακαίνιση διαμερίσματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οδό Θερμοπυλών. Πρόκειται για ριζική ανακαίνιση με εργασίες θέρμανσης-φυσικού αερίου, νέα δίκτυα ηλεκτρολογικής και υδραυλικής εγκατάστασης , καινούργια δάπεδα, κουζίνα, μπάνιο, νέες διαρρυθμίσεις τοίχων, νέα κουφώματα. Το χρονοδιάγραμμα ορίζει την παράδοση της ανακαίνισης στο τέλος Μαρτίου 2017.  Οι φωτογραφίες του έργου θα δημοσιευτούν τότε και θα δείχνουν την ολική μετατροπή ενός παλαιού αλλά αξιόλογου σπιτιού. 

anakainisi-koyzinas-thermopylon

Δεκέμβριος 2016

Η νέα ανακαίνιση σπιτιού που παραδόθηκε από την Open Plan βρίσκεται στη οδό Καραολή & Δημητρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Έχετε την ευκαιρία για μια ματιά στις καταστάσεις πριν και μετά την ανακαίνιση. Δείτε το album εδώ.

prin meta tin anakainisi apo tin Open Plan

Νοέμβριος 2016

Το μήνα Νοέμβριο, η Open Plan παρέδωσε μιά ριζική ανακαίνιση διαμερίσματος στην οδό Κύπρου στη Θεσσαλονίκη. Στις φωτογραφίες του έργου ενδιαφέρον παρουσιάζει η παράθεση της κατάστασης πρίν και μετά την ανακαίνιση. Δείτε τις φωτογραφίες εδώ

Οκτώβριος 2016

Τρείς νέες ανακαινίσεις σπιτιών ανατέθηκαν στην OpenPlan. 

  • Ανακαίνιση διαμερίσματος στην οδό Κύπρου. Πλήρης ανακαίνιση με νέο μπανιο, κουζίνα, κουφώματα, πόρτες, δάπεδα και φυσικά μιά νέα διαμόρφωση για την εξασφάλιση νέων χώρων.
  • Ανακαίνιση διαμερίσματος στην Λεωφόρο Β. Όλγας στην ίδια οικοδομή όπου παραδόθηκε ανακαίνιση άλλου διαμερίσματος. 
  • Ανακαίνιση  παλαιού διαμερίσματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Καραολή & Δημητρίου. Μια πλήρης ανακαίνιση σε ένα κλασικό διαμέρισμα του ιστορικού κέντρου.

cost-form2

Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

anakainiseis-atokes-doseis

call-us2

address Βοσπόρου 32, Πεύκα, Θεσσαλονίκη | email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | telephone 2310 676 480 | fax 2310 449 224 | mobile 697 855 7777