menu
Greek English Russian

anakainiseis-atokes-doseis

Πώς να ανανεώσετε το μπάνιο σας χωρίς να πετάξετε χρήματα.

Η ανακαίνιση του μπάνιου περνάει μέσα από μια διαδρομή με διάφορες  φάσεις.

Μια διαδρομή  που ξεκινά από τη μελέτη, περνάει μέσα από την υλοποίηση στο χώρο και τελειώνει με τις τελευταίες πινελιές, προσθέτοντας λεπτομέρειες που προσδίδουν στο μπάνιο σας μοναδικότητα που είναι πολύ πιθανό να σας φέρει  απέναντι σε δύσκολες εξισώσεις και προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν.

Κατά συνέπεια, αναζητούμε  έναν ορθολογικό τρόπο παρέμβασης μετά από λεπτομερή ανάλυση  όλου του χώρου του μπάνιου  για την ελαχιστοποίηση  κινδύνων, τη μείωση του κόστους και την αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων από προβλήματα που δεν αντιμετωπίστηκαν και δεν επιλύθηκαν από την αρχή.

OpenPlan anakainisi bagnio  1

 

OpenPlan Βρείτε περισσότερες ιδέες για ανακαίνιση μπάνιου

 

 

Η διάγνωση: Αυτοψία πριν απ’ όλα

Οι κίνδυνοι, ειδικά στον τομέα των κατασκευών, δεν μπορούν να απαλειφθούν πλήρως, σίγουρα όμως, μπορούν να μειωθούν. Μια επιτόπου αυτοψία από τον υπεύθυνο μηχανικό σας, θα επιτρέψει την αξιολόγηση και την επιλογή των εργασιών που πρέπει να εκτελεσθούν. Κάθε χώρος  είναι μοναδικός και έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες.  Δεν υπάρχει μπάνιο με τέλεια κάτοψη. Το κάθε μπάνιο έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, και τη δική του χωροθέτηση.

Ο χώρος μετριέται και αποτυπώνεται σε κάτοψη με  λεπτομέρεια, οι παροχές νερού, τα  ύψη και η θέση της αποχέτευσης. Μια κάτοψη με λεπτομερείς διαστάσεις και όλες τις πληροφορίες, θα βοηθήσει στον υπολογισμό της ποσότητας των υλικών και εργασιών . Καθ 'όλη αυτή τη φάση της ανάλυσης,  μπορούν να ελαχιστοποιηθούν διάφοροι κίνδυνοι και πάντα στο πλαίσιο της ανάγκης για συγκράτηση εξόδων.

OpenPlan anakainisi bagnio  3

OpenPlanΑνακαλύψτε άλλες ιδέες για σπίτια με σύγχρονο μπάνιο

Αποχέτευση: το σημείο μηδέν

Ένα κρίσιμο ζήτημα που πρέπει να επιλυθεί πριν από την έναρξη , είναι να εντοπισθεί η θέση της κεντρικής κάθετης αποχέτευσης. Ανάλογα με το είδος και τη χρονολογία της αρχικής κατασκευής , η αποχέτευση μπορεί να βρίσκεται μέσα στο πάχος ενός τοίχου, να είναι κτισμένη ή σοβατισμένη μέσα σε μια ψεύτικη κολώνα σε κάποια γωνία (όχι απαραίτητα) , σε κάθε περίπτωση πρέπει να εντοπισθεί η θέση και το μέγεθός της ώστε να είναι δυνατό να προσδιοριστεί  η πλέον κατάλληλη θέση για να τοποθετηθεί η νέα λεκάνη.

Αυτή είναι σκόπιμο , να μην βρίσκεται μακριά από την είσοδο της αποχέτευσης για να αποφεύγονται ενοχλητικά τεχνάσματα, όπως η παρεμβολή συστημάτων  με  αντλίες ή  η δημιουργία άβολων σκαλοπατιών στο εσωτερικό ώστε να επιτευχτεί η κατάλληλη κλίση μέχρι την έξοδο της αποχέτευσης. Λύσεις που συχνά σημαίνουν λειτουργικές αλλά και οικονομικές  θυσίες, (με επιπλέον χρεώσεις κατ αποκοπή) - ωστόσο, σε προχωρημένο στάδιο κατασκευής είναι αναπόφευκτες.

 

OpenPlan anakainisi bagnio  4

OpenPlanΒρείτε περισσότερες φωτογραφίες με ιδέες μπάνιου

Σχέση ποιότητας-ποσότητας: Που ανοίγουμε και που μαζεύουμε τα έξοδα στην ανακαίνιση του μπάνιου μας.

Η ανακαίνιση μπάνιου περιλαμβάνει μια αρχική και σχετικά αναμενόμενη δαπάνη αλλά και κάποιες  δαπάνες με μεγάλες διακυμάνσεις. Σχεδόν σταθερή είναι η δαπάνη για εκείνες τις εργασίες που συνήθως καταγράφονται με μια μέση τιμή της αγοράς αφού αναφέρονται σε συνηθισμένες εργασίες. Οι κυμαινόμενες δαπάνες υπολογίζονται με βάση το μέγεθος του μπάνιου, την ευκολία / δυσκολία πρόσβασης στην περιοχή και κυρίως την ποσότητα και το είδος των ειδών υγιεινής που θα εγκατασταθούν.   Στις περισσότερες περιπτώσεις, όλα εξαρτώνται από την γενική ποιότητα του νέου μπάνιου.

Τώρα το μπάνιο δεν θεωρείται πλέον μόνο ως ένας λειτουργικός χώρος, αλλά ως ένας πραγματικός χώρος ευεξίας, γι 'αυτό  είναι απαραίτητο να διαθέτει   αποτελεσματικό σχεδιασμό και λειτουργικότητα με την πάροδο του χρόνου. Κάτω από αυτό το πρίσμα είναι καλύτερα να μην λυπηθούμε χρήματα για αγορά ποιοτικών εξαρτημάτων όπως βάνες, σωληνώσεις, σπιράλ και διακόπτες  με πιστοποίηση. Στην αντίθετη περίπτωση τα αντίστοιχα «φθηνά» προϊόντα δεν εφαρμόζουν σωστά και αποτελούν κίνδυνο. Επίσης, είναι σημαντικό οι εργασίες να εκτελούνται από ειδικευμένο εργατικό δυναμικό.

cost-form2

Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

anakainiseis-atokes-doseis

address Βοσπόρου 32, Πεύκα, Θεσσαλονίκη | email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | telephone 2310 676 480 | fax 2310 449 224 | mobile 697 855 7777