menu
Greek English Russian

anakainiseis-atokes-doseis

call-us2

Γιατί να αλλάξω κουφώματα;

Νιώθετε να μπαίνει αέρας από τα κουφώματα;

Βλέπετε υγρασία στα τζάμια;old windows

Μάλλον ήρθε η ώρα για την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων σας.  Οι σύγχρονοι  κατασκευαστές προσφέρουν πολύ υψηλότερα πρότυπα τεχνολογίας από ό, τι ίσχυε  στην αγορά πριν από 30 χρόνια. Δείτε εδώ  γιατί.

  1. Ένα σπίτι χάνει το 28% της θερμότητας μέσα από τις πόρτες και τα παράθυρα. Η αγορά των ενεργειακά αποδοτικών προϊόντων συμβάλλει στον περιορισμό αυτού του προβλήματος.  Τα αποτελέσματα είναι άμεσα αντιληπτά.  Θα  δείτε  διαφορά στο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος και ακόμη μεγαλύτερη αν  γίνει  θερμομόνωση στο περίβλημα του σπιτιού που έρχεται σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον
  2. Έχετε θορυβώδεις γείτονες;  Ο θόρυβος αυξάνει τα προβλήματα υγείας.  Καλύτερα να εγκαταστήσετε το πιο αεροστεγή παράθυρα. Για έναν ήσυχο ύπνο, ο μέσος όρος του θορύβου δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30 dB μέσα στο σπίτι και 40 dB έξω.
  3. Τα ενεργειακά κουφώματα προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση, μειώνοντας  τα προβλήματα που σχετίζονται με τη συμπύκνωση υγρασίας.
  4. Καλύτερη ποιότητα κουφωμάτων  σημαίνει μείωση της  κατανάλωσης ενέργειας από συσκευές καύσης των καυσίμων, πράγμα που έχει θετικό αντίκτυπο και στο περιβάλλον.
  5. Πριν από την έναρξη μιας ανακαίνισης οποιασδήποτε κλίμακας, θα πρέπει να εξεταστεί η δυνατότητα αναβάθμισης των εξωτερικών κουφωμάτων σας.  Ακόμη και αν το σπίτι διαθέτει κουφώματα σύγχρονης τεχνολογίας πρέπει να δείτε αν τα τζάμια (υαλοπίνακες) είναι ενεργειακό ή απλά είναι διπλά τζάμια που τοποθετήθηκαν πριν κάποια χρόνια. Αν δεν είναι ενεργειακά, θα πρέπει να αντικατασταθούν  με τζάμια νέας τεχνολογίας (ενεργειακά). Η διαφορά στην απόδοση είναι τεράστια. 

rehau

 

cost-form2

Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

anakainiseis-atokes-doseis

call-us2

address Βοσπόρου 32, Πεύκα, Θεσσαλονίκη | email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | telephone 2310 676 480 | fax 2310 449 224 | mobile 697 855 7777