menu
Greek English Russian

anakainiseis-atokes-doseis

Συμβουλές για την νέα διαμόρφωση μετά την ανακαίνιση

Η ανακαίνιση του σπιτιού σας απαιτεί συνήθως ένα μεγάλο ποσό χρημάτων, γι 'αυτό είναι απαραίτητο να υπάρχουν σαφείς και ακριβείς ιδέες πριν προχωρήσετε με τις εργασίες. Το καλό design είναι η βάση για μία επιτυχή αναδιαμόρφωση.  Ένα άλλο σημαντικό θέμα, είναι ότι δεν μπορούμε να σχεδιάσουμε  το έργο χωρίς να έχουμε παρατηρήσει στο έπακρο το διαμέρισμα, μελετώντας τα πλεονεκτήματα, τα ελαττώματα και τη σύνθεση των χώρων. Οι αισθητικές επιλογές, το χρώμα που πρέπει να δοθεί στους τοίχους , τυχόν τεχνοτροπίες και ειδικές διακοσμήσεις, θα πρέπει να περιμένουν να γίνουν σε μεταγενέστερο χρόνο, και γιατί πάντα μπορεί να αλλάξει κάτι στο πλάνο σας. 

 Το κόστος ανακαίνισης είναι ευθέως ανάλογο με το τελικό σχέδιο του διαμερίσματος  και το είδος και το μέγεθος του χώρου. Είναι σαφές ότι αν αποφασίσετε να εγκαταστήσετε ενδοδαπέδια θέρμανση, αντί του παραδοσιακού δικτύου , οι δαπάνες θα είναι σημαντικά υψηλότερες. Το ίδιο ισχύει και για τα κουφώματα, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την επιλογή των προϊόντων από αλουμίνιο ή PVC. Προσέξτε την ανάγκη θερμομόνωσης του εξωτερικού κελύφους.  Ενημερωθείτε για το αν μπορείτε να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ’ οίκον.

Αλλά ας πάμε στην πραγματική εργασία. Αν θέλετε να μεγαλώσετε το καθιστικό, μπορείτε να εξαλείψετε την παλιά κουζίνα και να δημιουργήσετε μια μικρή κουζίνα, λειτουργική και λιγότερο ογκώδη. Αν, όμως, θέλετε να έχετε ένα απομονωμένο χώρο όπου μπορείτε να περάσετε λίγο παραπάνω χρόνο στην κουζίνα, μπορείτε να σκεφτείτε για την δημιουργία ενός μικρού διαχωριστικού  από γυαλί, ή γυψοσανίδα έτσι ώστε να καταστεί το περιβάλλον πιο χαριτωμένο και ωραίο. Ένας μακρύς, στενός διάδρομος  είναι συχνά μόνο ένα μέρος για πέρασμα, αλλά αν βρίσκεται δίπλα σε μια κρεβατοκάμαρα, μπορεί εν μέρει να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθεί ένα μικρό μπάνιο.

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα, ειδικά αν το διαμέρισμα δεν είναι μεγάλο, είναι αφού ελεγχθούν τα ύψη, να δημιουργήσετε μικρές ντουλάπες ή αποθηκευτικούς χώρους. Μόνο μετά από τις αποφάσεις για τη νέα διαμόρφωση, μπορείτε να προχωρήσετε στο σχεδιασμό και τη διακόσμηση,  εδώ θα πω ότι, ο καθένας μπορεί να δώσει ελεύθερη πρόσβαση στις προσωπικές του προτιμήσεις.

Διαβάστε επίσης....

Minimal διακόσμηση στην ανακαίνιση

Ανακαίνιση μπάνιου και κατάργηση παταριού

Βελτιώσεις στους τοίχους του σπιτιού

Η χρησιμότητα της αντίθεσης

Ανακαινίζω το διαμέρισμά μου στη Θεσσαλονίκη. Τρία απλά βήματα.

 

 

cost-form2

Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

anakainiseis-atokes-doseis

address Βοσπόρου 32, Πεύκα, Θεσσαλονίκη | email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | telephone 2310 676 480 | fax 2310 449 224 | mobile 697 855 7777